Benvinguts al meu petit blog-album de fotografia

Aquest petit Blog-album de fotografia nomes aspira a compartir les meves experiències en el mon de la fotografia. Soc un aficionat a la fotografia desde molt jove i aqui només vull plasmar les meves vivències, que de la mateixa manera que m'agrada veure les obres d'altres aficionats espero també us agradin les meves.



dimecres, 31 de juliol del 2013

Bodegons





GOTES, Gotes, gotes, gotes...













Lluna plena.


Delta de l'Ebre


El Delta de l’Ebre és la major zona humida de Catalunya, amb una superfície de 320 km2. Constitueix un dels hàbitats aquàtics més importants del Mediterrani occidental.

L’equilibri entre la seva riquesa natural i l’explotació per part de l’home no ha estat mai fàcil, per això, l’any 1983, la Generalitat de Catalunya va aprovar la creació del Parc Natural del Delta de l’Ebre, que ocupa les comarques del Montsià (hemidelta dret) i del Baix Ebre (hemidelta esquerre).

De les poblacions que en formen part de l’hemidelta dret, destaquem Amposta, que juntament amb les seves pedanies (Balada i Poblenou del Delta), té una major representació d’habitants. El centre d’interpretació de les llacunes del Parc Natural del Delta de l’Ebre és troba a la Bassa de l’Encanyissada.

De l’hemidelta esquerre, destaquem la població de Deltebre, on trobem la seu del Parc Natural del Delta de l’Ebre.
 






 

Nocturnes


Parets del Valles.



Blanes Focs d'artifici 2012


El primer llançament de focs artificials a Blanes es remunta a 1906, mentre que la competició oficial va començar el 1970.
Els arxius municipals de Blanes revelen que esdeveniments similars van tenir lloc el 1909 i 1931. A partir d’aquest any, el festival es va convertir en tradició veient interromput el 1936 per l’esclat de la Guerra Civil, per ser reprès novament el 1944.

El 1970, la Costa Brava es va convertir en una destinació molt popular per a turistes de tot Europa i Espanya, per tant la ciutat de Blanes va decidir donar-li al festival promoció internacional mitjançant el certamen. Els primers focs artificials a Blanes van durar només 3 dies, esdeveniment que s’ha anat allargant a través dels anys donat l’èxit de la convocatòria.











Cala Estreta i Platja d'Aro amb lluna plena



Cala Estreta
 
Platja d'Aro